logoommegedit logominiommegom meg bildeforside button

om meg tjenester kontakt blogg
meg_sb
FOTO: SB.NO

Hei og velkommen til
om meg logo

Mitt navn er Stine Helene Lihovd, jeg er 26 år og holder til i Sandefjord (Vestfold). Jeg har en treårig bachelor i ernæring fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudie i grunnmedisin. Kroppens Drivstoff er mitt kjære lille firma som jeg startet i 2015. Her tilbyr jeg diverse tjenester med formål om å bidra til økt livsgnist, bedre helse, mer energi, matglede og en generelt bedre ernæringsstatus. Klikk deg inn her for å lese mer om disse tjenestene.

Jeg har selv personlig erfart matens påvirkning på kropp og sinn.
Før jeg startet på ernæringsstudiet viste badevekten ca. 15 kilo mer enn den gjør nå, og jeg var ikke komfortabel i min egen kropp. Jeg var slapp, sliten, negativ, innesluttet, irritert, oppblåst og hadde mye hodepine og magesmerter. Jeg tok usunne matvalg fordi jeg var sliten og lei, samtidig som jeg ble enda mer sliten og lei på grunn av mine usunne matvalg.
Slik oppstår den berømte "onde sirkelen".

Da jeg endelig bestemte meg for at nok var nok, la jeg om kostholdet og begynte å ta bedre vare på meg selv. Jeg bestemte meg for å investere i helsen min - å prioritere og sette av tid til matlaging og fysisk aktivitet, samt å godta at rene og næringsrike råvarer kanskje koster litt ekstra. Det er rett og slett verdt det. Jeg fikk en ny respekt for menneskekroppen og alt den er i stand til. Kroppen kom i balanse og jeg begynte å føle meg bedre. En viktig nøkkel til en sunn og balansert kropp er å holde blodsukkeret stabilt, og akkurat det er en av mine hjertesaker innen ernæring. Jeg er også veldig opptatt av matens effekt på det psykiske plan og jeg mener at mange som sliter med depresjoner og lignende vil kunne ha god effekt av livsstilsendring.

Nå ønsker jeg å spre kunnskap og erfaring videre, og vise hvor stor forskjell riktig mat kan gjøre!

signatur


© Kroppens Drivstoff 2015. All rights reserved.

Sandefjord
Tlf.: 417 72 775
kroppensdrivstoff@hotmail.com