logotjenestereditlogominitjenester mitt arbeid bildeforside button

om meg tjenester kontakt blogg


Foredrag:

Jeg kan holde foredrag om ønskede temaer innen ernæring, for f.eks. ansatte i barnehage/sfo/sykehjem eller lignende.
Ta kontakt for prisforslag.


Enkeltspørsmål innen ernæring og kosthold:


Her får du mulighet til å stille konkrete spørsmål som sendes på e-post til kroppensdrivstoff@hotmail.com. Eksempel på spørsmål kan være tips til diabetesvennlig mat, erstatninger for sukker, betennelsesdempende mat, hva man bør spise for å få i seg mer D-vitamin, erstatninger ved laktoseintoleranse og lignende. Ingen spørsmål er dumme!
Pris: 100,-

Kostholdsanalyse:


Her vil du få fullstendig oversikt over hvordan det egentlig står til med ditt nåværende kosthold. Ved å registrere inntak av mat og drikke i løpet av noen dager, vil jeg kunne undersøke ditt kaloriinntak, fordelingen mellom karbohydrater, fett og protein, samt inntak av ulike vitaminer og mineraler. Du vil også få forslag til eventuelle forbedringer, dersom det trengs.
Pris: 450,-

Individuelt tilpasset kostholdsplan:

Det vil bli satt opp en individuelt tilpasset kostholdsplan etter dine ønsker og preferanser. Her får du fullstendig oversikt over ukentlig inntak av næringsrike måltider, proppfulle av drivstoff for kroppen din. Ønsker du i tillegg tett oppfølging, muligheten til å gjøre eventuelle justeringer, samt å kunne stille spørsmål underveis så kan du benytte deg av pakkepris-tilbudet nedenfor.

1-ukes kostholdsplan:  450,-
2-ukers kostholdsplan: 600,-
3-ukers kostholdsplan: 750,-
4-ukers kostholdsplan: 900,-

Pakkepris online kostholdsveiledning + kostholdsplan:Her vil du få personlig veiledning i tillegg til en 4-ukers kostholdsplan. Det vil si at du via e-post får tett oppfølging og muligheten til å stille spørsmål underveis, i tillegg til at vi kan gjøre eventuelle nødvendige justeringer i opplegget utifra hva du erfarer og hvordan kroppen din reagerer.


Pakkepris per e-post (4 ukers varighet): 1200,-
Pakkepris per e-post (8 ukers varighet): 2000,-
© Kroppens Drivstoff 2015. All rights reserved.

Sandefjord
Tlf.: 417 72 775
kroppensdrivstoff@hotmail.com